Koliko bi potrebovali moji najbližji?

Vprašajmo življenje

Smrt ne pomeni le čustvene izgube, ampak močno vpliva tudi na finančno stanje družine ali ožjega kroga svojcev umrlega. Na podlagi svojega družinskega statusa, življenjskega sloga in finančnega stanja lahko ocenite, za kakšno zavarovalno vsoto bi se morali zavarovati, da bodo vaši najbližji finančno preskrbljeni, če se zgodi najhujše.

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in naredite informativni izračun, kolikšno zavarovalno vsoto potrebujete.

1 / 3

1. Koliko ste stari?

 
let

2. Živite v gospodinjstvu skupaj z zakoncem ali partnerjem?

 

2.1. Koliko je star vaš zakonec ali partner?

let

2.2. Ali je vaš partner delovno sposoben?

3. Ali skrbite za vsaj enega otroka?

 

3.1. Koliko je star najmlajši otrok?

let

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in naredite informativni izračun, kolikšno zavarovalno vsoto potrebujete.

2 / 3

4. Ali odplačujete kredit?

 

4.1. Kolikšen bi bil znesek, s katerim bi lahko danes poravnali vse kredite v enkratnem znesku?

5. Koliko imate danes prihrankov, s katerimi bi vaši najbližji lahko razpolagali v primeru vaše smrti?

 

6. Imate premoženje v kakršni koli drugi obliki, s katerim bi lahko vaši svojci krili morebiten izpad dohodka?

 

6.1. V kolikšni višini?

7. Ali imate morda že sklenjeno kakšno polico življenjskega zavarovanja?

 

7.1. Kakšna zavarovalna vsota bi pripadla vašim svojcem v primeru vaše smrti?

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in naredite informativni izračun, kolikšno zavarovalno vsoto potrebujete.

3 / 3

8. Koliko znašajo vaši redni mesečni neto prihodki?

 

Uporaba interaktivnega testa za informativno oceno zavarovalne vsote je anonimna in spletno stran lahko kadar koli zapustite. Za izboljšanje svoje prisotnosti na spletu zbiramo samo statistične podatke. Podatkov, ki jih boste vnesli v test, ne moremo povezati z vami in jih bomo izbrisali, če nam ne boste dali privolitve za namen priprave informativnega izračuna. Interaktivni test je informativne narave in ne vsebuje informacij o produktih Zavarovalnice Triglav, d. d.

Ocena zavarovalne vsote

Spoštovani,

na podlagi podatkov, ki ste jih navedli v orodju za oceno zavarovalne vsote, lahko priporočeno višino zavarovalne vsote za sklenitev Življenjskega zavarovanja za primer smrti ocenimo na

Izračun kaže, da ste trenutno finančno preskrbljeni in bi bili vaši bližnji po vaši smrti finančno dovolj varni. Vseeno pa predlagamo, da z našimi finančnimi svetovalci preverite, ali ste morda spregledali katerega od pomembnih dejavnikov, ki bi v primeru vaše smrti vplivali na finančno varnost vaše družine oz. z izbiro nizke zavarovalne vsote za primer smrti in priključitvijo različnih dodatnih zavarovanj (dodatno nezgodno zavarovanje, dodatno zavarovanje hujših bolezni…) poskrbite za osebno finančno varnost.

{{final_values.family_sum | number:0}} evrov.
Upoštevali smo
{{final_values.dolgovi | number:0}}

evrov kreditov oziroma drugih finančnih obveznosti, ki bi jih morali v primeru vaše smrti odplačati vaši dediči.

 
{{final_values.prihranki | number:0}}

evrov prihrankov, drugih oblik premoženja in obstoječih zavarovalnih vsot iz življenjskih zavarovanj, s katerimi bi lahko vaši svojci krili morebiten izpad dohodka.

 
{{final_values.otrok_n}}

let, za katera je priporočljivo, da bi vašim bližnjim nadomestili izpad vašega dohodka.

 
{{final_values.partner_n}}

let, za katera je priporočljivo, da bi vašim bližnjim nadomestili izpad vašega dohodka.

 

V pogovoru z našim svetovalcem preverite, kolikšno kritje bi potrebovali vaši bližnji za pokritje finančnih obveznosti, ki bi jih bremenile v primeru vaše smrti.

Koliko bi stalo vaše zavarovanje?

Zavarovalna vsota je osnova za tisto, kar nas po navadi vse zelo zanima – koliko bi mesečno plačevali za Življenjsko zavarovanje za primer smrti.

Vpišite svoje podatke in poslali vam bomo informativni izračun.

* obvezen vnos
* obvezen vnos
* vnesite e-naslov v pravilni obliki
* obvezen vnos
* obvezen vnos
* obvezen vnos
Napačna koda.
{{ agentResponseText }}

Hvala,

kmalu boste v e-nabiralnik prejeli svoj informativni izračun.

Z izpolnitvijo tega obrazca soglašate, da Zavarovalnica Triglav, d. d., vaše osebne podatke obdeluje za namen pošiljanja informativnega izračuna premije za Življenjsko zavarovanje za primer smrti na vaš elektronski naslov in za komuniciranje v zvezi z navedenim zavarovanjem.

Zavarovalnica podatke, ki jih navedete v prijavnem obrazcu, hrani do vašega preklica. Kadar koli lahko začasno ali trajno prekličete privolitev za obdelavo osebnih podatkov v predhodno navedena namena, ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, zahtevate dostop do osebnih podatkov, njihovo dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris oziroma vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov Zavarovalnica Triglav, d. d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana ali info@triglav.si, oziroma s spletnim obrazcem, dostopnim na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Varstvo osebnih podatkov nadzira Informacijski pooblaščenec RS. S pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov lahko stopite v stik po e-pošti, poslani na naslov dpo@triglav.si. Več o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti.